Mijn naam is Annette van den Bosch-Verweij en ben geboren in 1959. Mijn doopnamen zijn: Ant Adriana, Ik heb de combinatie daarvan als sitenaam gekozen, omdat deze verder nergens voorkomt.

Ik ben autodidact, maar ik heb mijn hele leven geschilderd en getekend.  De laatste 20 jaar heb ik dat ook gedaan in club / cursusverband. Momenteel volg ik een studiegroep bij Marjon den Engelsman om mijzelf verder te ontwikkelen in diverse technieken en heb mede daardoor steeds meer mijn eigen stijl gevonden. 

Mijn voorkeur gaat uit naar acryl, maar ik werk de laatste tijd ook graag met andere materialen, waardoor mixed media schilderijen ontstaan. Verder experimenteer ik veel met allerlei technieken. Dat doe ik vooral door een Art-Journal bij te houden. Daarover kun je meer zien op mijn facebook pagina : https://www.facebook.com/antadrianakunst/

Ik werk graag projectmatig, op mijn blog kun je lezen hoe bv een schilderij ontstaat d.m.v een 21 dagen project. Ik laat mij ook graag inspireren door intuïtief schilders als: Flora Bowley, Alena Hennessy en Tracy Verdugo.

Mijn schilderijen zijn figuratief, zowel realistisch als illustratief, meestal uit mijn eigen verbeelding voortgekomen. En soms maak ik een uitstapje naar wat abstracter werk. 

Ik geef 2 dagdelen een workshop in mixed media technieken. Dat doe ik eventueel ook op verzoek voor individuele groepen. Je kunt mij daarvoor benaderen via mijn e-mail adres antadriana@hotmail.com

Je kunt mij ook volgen op de facebook pagina:  

https://www.facebook.com/antadrianakunst/

Verder heb ik een eigen facebook groep opgestart met het doel om creativiteit en vaardigheid te stimuleren door iedere dag een halfuurtje te besteden aan tekenen. Ik doe dat ondermeer door weekthema's aan te bieden.

https://www.facebook.com/groups/897582666993891/?fref=ts